Πως λειτουργεί το σύστημα DRX 9000

Πρώτον, τοποθετούνται στον ασθενή, ανάλογα με τις ανάγκες του, άνω και κάτω ζώνες που βοηθούν να κατευθύνεται η δράση του μηχανήματος στον οσφυϊκό δίσκο. Ο πατενταρισμένος σάκος αέρα που είναι μόνιμα εγκατεστημένος στην κάτω ζώνη, συμβάλλει στην προσαρμογή και σωστή τοποθέτηση της οσφυϊκής μοίρας για άνετη θεραπεία.
Από την στιγμή που τοποθετούνται οι ζώνες επάνω του, ο ασθενής γέρνει ελαφρά προς τα πίσω σε ύπτια θέση και ο φυσικοθεραπευτής κάνει ορισμένες προσαρμογές ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού σχετικά με την θεραπεία, η οποία μπορεί να κατευθυνθεί σε επίπεδο συγκεκριμένου οσφυϊκού δίσκου.
Με μία σειρά από 15-20 θεραπείες, καθεμία από τις οποίες διαρκεί 30 λεπτά συνολικά, ο πόνος του ασθενή ανακουφίζεται γρήγορα, η διαδικασία είναι ανώδυνη και ασφαλής και ο ασθενής αισθάνεται άνετα και χαλαρώνει.
Έχει αποδειχθεί με ακτινογραφίες ότι η διαδικασία διαχωρισμού αρθριτικών επιφανειών του συστήματος DRX 9000 διευρύνει τα διαστήματα των δίσκων καθιστώντας δυνατή την μείωση της πίεσης στο εσωτερικό του δίσκου με αποτέλεσμα την συρρίκνωση της κήλης και την ευπρόσδεκτη ανακούφιση της πίεσης στα νεύρα.
Κατά την ολοκλήρωση της σειράς θεραπειών, ο ασθενής υποβάλλεται σε ασκήσεις κινητοποίησης και ενδυνάμωσης. Επιπλέον ο ασθενής λαμβάνει συμβουλευτική υποστήριξη σχετικά με τις τεχνικές πρόληψης για να αποφεύγει περαιτέρω τραυματισμούς.

DRX 9000
spine

Το σύστημα DRX9000 αναζωογονεί τον δίσκο και τον ενυδατώνει επιτρέποντας νερό οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες να απορροφηθούν.

spine

To σύστημα DRX9000 στοχεύει σε κάθε μεσοσπονδύλιο διάστημα για να ανακουφίσει από τον πόνο που προκαλείται εξαιτίας της πίεσης του νεύρου.

Οι αιτίες του πόνου στη μέση

spine

Ο πόνος στην μέση, είναι σύμπτωμα και όχι νόσος.
Η εκφύλιση του μεσοσπονδυλίου δίσκου και η αλλαγή στην δομή του είναι το κύριο αίτιο της οσφυαλγίας.

Περισσότερα

Τρόποι θεραπείας της μέσης

back pain image

Το Πρότυπο Κέντρο Θεραπείας της Μέσης, με την εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών του στη σπονδυλική στήλη, παρέχει σύγχρονη και ολοκληρωμένη αποκατάσταση των προβλημάτων στη μέση.

Περισσότερα

Mαρτυρίες ασθενών

“Όταν έμαθα για το σύστημα DRX είπα να το δοκιμάσω και πράγματι από την δέκατη θεραπεία ειδικά και μετά οι πόνοι άρχισαν να υποχωρούν. Με το DRX, χωρίς φάρμακα και ενέσεις, έγινα και πάλι λειτουργικός.”
Bασίλειος Βιρβίλης

Περισσότερα

Πρότυπο Κέντρο
Θεραπείας της Μέσης

Υπεύθυνος: Σπύρος Πετρέλλης
Ομήρου 70, Νέα Σμύρνη
τηλ: 210 93 29 445 , κιν: 6977779568
e-mail: info@backpainstop.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα
και στείλτε μας το μήνυμά σας.

ονοματεπώνυμο:

τηλέφωνο:

e-mail:

το μήνυμα σας: