Ποια είναι τα αποτελέσματα
που μπορώ να περιμένω από το DRX 9000

Μετά από 3 εβδομάδες θεραπείας μόνο, κλινικές μελέτες έχουν δείξει εκπληκτικά αποτελέσματα ανακούφισης του εξαντλητικού πόνου που έχει προκληθεί από διογκωμένους δίσκους, δίσκους με κήλη, εκφυλιστική νόσο ή ρήξη καθώς και από ισχιαλγία, οπίσθιο σύνδρομο γληνιαίων ενώσεων, στένωση της σπονδυλικής στήλης και σε πολλές περιπτώσεις που υπήρξε αποτυχία σε χειρουργική επέμβαση στη μέση.
Αξονικές ή μαγνητικές τομογραφίες που έχουν πραγματοποιηθεί πριν και μετά την θεραπεία έδειξαν μείωση του μεγέθους και της έκτασης της κήλης κατά 50% με την χρήση του συστήματος.
Πράγματι, κατά την διάρκεια της αρχικής κλινικής μελέτης, 78% ανέφερε ανακούφιση από την οσφυαλγία με την χρήση του συστήματος DRX 9000.

physiotherapist

Οι αιτίες του πόνου στη μέση

spine

Ο πόνος στην μέση, είναι σύμπτωμα και όχι νόσος.
Η εκφύλιση του μεσοσπονδυλίου δίσκου και η αλλαγή στην δομή του είναι το κύριο αίτιο της οσφυαλγίας.

Περισσότερα

Τρόποι θεραπείας της μέσης

back pain image

Το Πρότυπο Κέντρο Θεραπείας της Μέσης, με την εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών του στη σπονδυλική στήλη, παρέχει σύγχρονη και ολοκληρωμένη αποκατάσταση των προβλημάτων στη μέση.

Περισσότερα

Mαρτυρίες ασθενών

“Όταν έμαθα για το σύστημα DRX είπα να το δοκιμάσω και πράγματι από την δέκατη θεραπεία ειδικά και μετά οι πόνοι άρχισαν να υποχωρούν. Με το DRX, χωρίς φάρμακα και ενέσεις, έγινα και πάλι λειτουργικός.”
Bασίλειος Βιρβίλης

Περισσότερα

Πρότυπο Κέντρο
Θεραπείας της Μέσης

Υπεύθυνος: Σπύρος Πετρέλλης
Ομήρου 70, Νέα Σμύρνη
τηλ: 210 93 29 445 , κιν: 6977779568
e-mail: info@backpainstop.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα
και στείλτε μας το μήνυμά σας.

ονοματεπώνυμο:

τηλέφωνο:

e-mail:

το μήνυμα σας: