Τι είναι το σύστημα DRX 9000

Είναι ένα μηχανοποιημένο σύστημα υψηλής τεχνολογίας με σκοπό την μείωση του πόνου και την ίαση, που αναπτύχθηκε μετά από πολυετή προσεκτική έρευνα και εξέλιξη από τον γνωστό νευροχειρουργό και ερευνητή Dr. Norman Shealy.
Ο Dr. Shealy ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Harvard και έχει αφιερώσει την ζωή του στην εξάλειψη του πόνου μέσω θεραπείας που δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση και έχει χαμηλό κόστος.
Καθώς ηγείται του τομέα διαχείρισης πόνου, ο Dr. Shealy είναι ιδρυτής του ιδρύματος Shealy στο Springfield του Missouri, το οποίο σύμφωνα με την Εθνική Τράπεζα Δεδομένων για το άλγος (National Pain Data Bank), είναι το πιο αποτελεσματικό και οικονομικό κέντρο διαχείρισης πόνου σε όλο τον κόσμο.
Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους γιατρούς το 1996 και αναγνωρίστηκε σύντομα ως ένα προϊόν που πληροί τις προυποθέσεις της Αμερικανικής Ακαδημίας Διαχείρισης Πόνου (American Academy of Pain Management).

DRX9000

Οι αιτίες του πόνου στη μέση

spine

Ο πόνος στην μέση, είναι σύμπτωμα και όχι νόσος.
Η εκφύλιση του μεσοσπονδυλίου δίσκου και η αλλαγή στην δομή του είναι το κύριο αίτιο της οσφυαλγίας.

Περισσότερα

Τρόποι θεραπείας της μέσης

back pain image

Το Πρότυπο Κέντρο Θεραπείας της Μέσης, με την εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών του στη σπονδυλική στήλη, παρέχει σύγχρονη και ολοκληρωμένη αποκατάσταση των προβλημάτων στη μέση.

Περισσότερα

Mαρτυρίες ασθενών

“Όταν έμαθα για το σύστημα DRX είπα να το δοκιμάσω και πράγματι από την δέκατη θεραπεία ειδικά και μετά οι πόνοι άρχισαν να υποχωρούν. Με το DRX, χωρίς φάρμακα και ενέσεις, έγινα και πάλι λειτουργικός.”
Bασίλειος Βιρβίλης

Περισσότερα

Πρότυπο Κέντρο
Θεραπείας της Μέσης

Υπεύθυνος: Σπύρος Πετρέλλης
Ομήρου 70, Νέα Σμύρνη
τηλ: 210 93 29 445 , κιν: 6977779568
e-mail: info@backpainstop.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα
και στείλτε μας το μήνυμά σας.

ονοματεπώνυμο:

τηλέφωνο:

e-mail:

το μήνυμα σας: