Μαρτυρίες ασθενών για το σύστημα DRX 9000

“Το πρόβλημα μου ξεκίνησε πριν 10 χρόνια περίπου, όπου και ένιωσα πρώτη φορά πόνο στην μέση που με οδήγησε στον γιατρό. Μετά από μαγνητική βρέθηκε ότι έχω κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου στον Ο4- Ο5 οσφυϊκό σπόνδυλο. Από τότε μια φορά τον χρόνο είχα πόνους στην μέση όπου τους αντιμετώπιζα με αντιφλεγμονώδη θεραπεία και ενέσεις.
Στις αρχές του 2010 είδα για το σύστημα DRX 9000 από το internet και σκέφτηκα να το δοκιμάσω. Έτσι ήρθα σε επαφή με το κέντρο, έκλεισα ραντεβού και άρχισα τις θεραπείες. Στις πρώτες συνεδρίες δεν είδα μεγάλη διαφορά αλλά όσο πέρναγε ο καιρός και ειδικά μετά την 15 θεραπεία άρχισα να καταλαβαίνω την διαφορά στο σώμα μου. Ο πόνος υποχωρούσε και σταδιακά έβγαζα εις πέρας την καθημερινότητά μου χωρίς ιδιαίτερους πόνους. Μετά το τέλος των θεραπειών άρχισα να κάνω και γυμναστική και ως σήμερα διατηρούμε σε μια φυσιολογική κατάσταση η οποία δεν σχετίζεται σε τίποτα με την πρότερη κατάσταση μου. Την μέθοδο DRX9000 την συνιστώ ανεπιφύλακτα για να μπορέσετε και εσείς να ξεχάσετε το πρόβλημα σας.”

Γιώργος Σαραντόπουλος


“Το πρόβλημα μου ξεκίνησε πριν καιρό όπου και είχα πόνους στη μέση. Στην αρχή δεν ήταν ανυπόφοροι οπότε δεν έκανα κάτι και συνέχιζα κανονικά την καθημερινότητά μου. Κάποια στιγμή με έπιασε δυνατός πόνος στη μέση και κατέβαινε στα πόδια. Έκανα μαγνητική και έδειξε κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου στον 04-05 οσφυϊκό σπόνδυλο. Αρχικά ο γιατρός συνέστησε ακινησία και κάποιες ενέσεις. Έτσι έμεινα για αρκετό διάστημα στο κρεβάτι χωρίς να κάνω τίποτα και πάνω σε αυτό οι πόνοι δεν υποχωρούσαν κιόλας. Όταν έμαθα για το σύστημα DRX9000 είπα να το δοκιμάσω και πράγματι από την 10η θεραπεία ειδικά και μετά οι πόνοι άρχισαν να υποχωρούν. Εκεί που ήμουν όλη την μέρα στο κρεβάτι άρχισα να είμαι όρθιος όλο και περισσότερο που με φέρνανε με το αυτοκίνητο γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω, άρχισα να οδηγώ και να πηγαίνω και στην δουλεία μου. Γενικά με το DRX (και χωρίς φάρμακα και ενέσεις) έγινα και πάλι λειτουργικός, οδηγώ πάω στην δουλειά μου και γενικά αντεπεξέρχομαι στην καθημερινότητά μου. Για αυτό πιστεύω στο DRX και σας το συνιστώ.”

Bασίλειος Βιρβίλης


“Το πρόβλημα με την μέση ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν. Έκανα μαγνητική και έδειξε κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου στον 05-01 οσφυϊκό σπόνδυλο. Αρχικά το αντιμετώπιζα συντηρητικά με κάποια φάρμακα και με κλασικές φυσικοθεραπείες. Όσο πέρναγε ο καιρός όμως το πρόβλημα γινόταν όλο και πιο έντονο, δεν μπορούσα να κάνω τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού, πόναγα συνέχεια και δεν πέρναγε με τίποτα. Το πρόβλημα έφτασε σε σημείο ώστε να μην μπορώ να κάτσω σε καρέκλα για 5 λεπτά. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς και νευροχειρουργούς και όλοι πρότειναν την εγχείρηση ως την μόνη λύση. Όπου επισκέφτηκα τον κύριο Μεταξά ( διευθυντής της νευροχειρουργικής στο Metropolitan ) ο οποίος μου μου είπε και αυτός αρχικά για εγχείρηση και όταν τον ρώτησα αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω πριν την εγχείρηση μου συνέστησε το DRX. Οπότε και άρχισα τις θεραπείες. Κάποια βελτίωση άρχισα να την βλέπω από την 10η θεραπεία και όσο πέρναγαν οι θεραπείες η κατάσταση μου όλο και βελτιωνόταν χωρίς όμως ο πόνος να υποχωρεί τελείως. Έκανα συνολικά 25 θεραπείες στο τέλος των οποίων ήμουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από όταν άρχισα. Βέβαια την μεγάλη βελτίωση την είδα μετά από 1- 2 μήνες μετά την θεραπεία όπου έκανα τις ασκήσεις και ξεκουράστηκε το σώμα μου. Τώρα σχεδόν 1,5 χρόνο μετά δεν έχω καθόλου πόνο και έχω ξεχάσει εντελώς το πρόβλημα της μέσης χάριν στο DRX. Για αυτό πιστεύω στο DRX και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.”

Πηνελόπη Μοσχοβάκου


“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αποτελεσματική βοήθεια που μου προσφέρατε στη θεραπεία της μέσης μου. Μετά από ατελέσφορες προσπάθειες με τις κλασικές φυσικοθεραπευτικές μεθόδους που δεν καρποφόρησαν, η μέθοδος που ακολουθείτε εσείς, με απάλλαξε από τους πόνους πριν καν συμπληρωθούν οι είκοσι συνολικά θεραπευτικές συνεδρίες μας.”

Γ.Λάγγας
Δ/ντής Διοικήσεως Εθνικής Τράπεζας

Πρότυπο Κέντρο
Θεραπείας της Μέσης

Υπεύθυνος: Σπύρος Πετρέλλης
Ομήρου 70, Νέα Σμύρνη
τηλ: 210 93 29 445 , κιν: 6977779568
e-mail: info@backpainstop.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα
και στείλτε μας το μήνυμά σας.

ονοματεπώνυμο:

τηλέφωνο:

e-mail:

το μήνυμα σας: